Bose geluid in uw bedrijf

Bose in uw bedrijf

Kantoren, receptie, vergaderzalen, liften, toiletgroepen, parkeergarage, trainingsruimtes, de kantine. Allemaal ruimtes waar geluid gewenst kan zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor achtergrondmuziek door het hele gebouw en een disco set-up voor de DJ in de kantine? Bose heeft voor elke situatie de ideale speakers en versterkers ontworpen.

Domotica
Als u kiest voor een domotica oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren.

 

 

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

FreeSpace inbouw

receptie, toilet, vergaderzaal, lift

Klik hier voor de details

F1 series

portable set voor (bedrijfs)feest

Klik hier voor de details

L1 series

verplaatsbare set voor o.a. vergaderzaal, kantine, grote ruimte

Klik hier voor de details

EdgeMax

de beste oplossing voor veel ruimtes

Klik hier voor de details

FreeSpace opbouw

vergaderzalen, receptie, terras, kantine

Klik hier voor de details

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor