Bose geluid in uw hotel

Bose in uw hotel

Een hotel is een openbare en veelzijdige plek. De receptie, meeting & events zalen, toiletten, restaurant, zwembad, liften, parkeergarage, lobby, terras en (binnen)tuin zijn enkele ruimtes waar uw gasten gebruik van maken. Voor elk van deze ruimtes heeft Bose de ideale speakers en versterkers ontworpen. Ook is rekening gehouden met de mogelijkheid om Bose speakers te koppelen aan het ontruimingssysteem volgens de officiële regelgeving, dat scheelt u een dubbele aanschaf van speakers!

Domotica

Als u kiest voor een domotica oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, omroepsysteem en ontruimingsinstallatie. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

FreeSpace inbouw

toepassing receptie, toilet, lift, lobby

Klik hier voor de details

FreeSpace opbouw

toepassing meetingzalen, restaurant, lobby, parkeergarage

Klik hier voor de details

FreeSpace 360P

toepassing in (binnen)tuin

Klik hier voor de details

L1 compact

toepassing in meetingzaal, restaurant, lobby

Klik hier voor de details

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor