Bose geluid in uw museum

Bose in uw museum

In uw museum wilt u niet dat de speakers het zicht op de prachtige kunstwerken of tentoonstellingen belemmert. Daarom heeft Bose diverse oplossingen om de speakers zo onzichtbaar mogelijk weg te plaatsen. Zo kunnen er speakers gespoten worden in een RAL kleur zodat ze dezelfde kleur hebben als bijvoorbeeld de muur waaraan ze gemonteerd worden, kunnen speakers weggewerkt worden in het plafond of vloer enzovoorts. Bose heeft voor elke situatie de perfecte speaker!

Domotica

Als u kiest voor een domotica oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, omroepsysteem en ontruimingsinstallatie. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

FreeSpace inbouw

toepassing in plafond

Klik hier voor de details

EdgeMax

toepassing in systeemplafond

Klik hier voor de details

FreeSpace opbouw

toepassing aan de muur/gevel

Klik hier voor de details

Bose Panary

toepassing aan muur/pilaar

Klik hier voor de details

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor