Bose geluid in uw school

Bose in uw school

Een school is een ontzettend veelzijdige en openbare plek. Klaslokalen, aula, auditorium, gangen, toiletten, liften enzovoorts zijn ruimtes die in elke school ruim vertegenwoordigt zijn. Voor elk van deze ruimtes heeft Bose de ideale speakers en versterkers ontworpen. Ook is daarmee rekening gehouden met de mogelijkheid om speakers te koppelen aan het ontruimingssysteem volgens de officiƫle regelgeving.

Domotica

Als u kiest voor een domotica oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk lokaal kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, omroepsysteem en ontruimingsinstallatie. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

FreeSpace opbouw

toepassing klaslokaal, gang, auditorium

Klik hier voor de details

FreeSpace inbouw

toepassing klaslokaal, gang, toilet

Klik hier voor de details

Bose Panary

toepassing klaslokaal, auditorium, schoolplein

Klik hier voor de details

Bose LT series

toepassing aula

Klik hier voor de details

Bose L1 series

toepassing verplaatsbare set voor o.a. podium

Klik hier voor de details

Bose RoomMatch

toepassing podium, groot auditorium

Klik hier voor de details

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor