Bose geluid in uw zwembad

Bose in uw zwembad

In een zwembad moet een speaker niet alleen goed klinken, hij moet ook vocht- en waterbestendig zijn. Ook hier heeft Bose een aantal oplossingen voor ontwikkeld. Bijvoorbeeld de FreeSpace serie of de Panaray serie die geschikt zijn voor zowel binnen én buiten gebruik. Als uw zwembad een binnentuin of buitenzwembad heeft dan kunt u deze met Bose FreeSpace 360P speakers van prachtig geluid voorzien. Wist u trouwens dat deze FreeSpace 360P speakers overal in de parken van de Efteling worden gebruikt?

Domotica

Als u kiest voor een domotica oplossing dan kunnen alle componenten van Bose daarin worden meegenomen, wel zo gemakkelijk! Zo kunt u zelfs verschillende zones in het gebouw aanwijzen die elk hun eigen volume en geluidsbron hebben. Elk ruimte kan bijvoorbeeld een keus maken uit een eigen muziekbron of de centrale muziek, omroepsysteem en ontruimingsinstallatie. Met vooraf ingestelde programmering kan het gehele systeem zo vaak u wilt per dag een wijziging uitvoeren en om energie te besparen ’s nachts worden uitgezet. De volgende ochtend start het systeem automatisch weer op.

Klik op de afbeelding voor extra informatie.

FreeSpace 360P

toepassing in (binnen)tuin/bij buitenzwembad

Klik hier voor de details

Panaray

toepassing aan de muur/plafond, binnen en buiten

Klik hier voor de details

RoomMatch utility

toepassing aan de muur/plafond

Klik hier voor de details

Minder speakers nodig dan bij andere merken
Vanwege het unieke ontwerp van Bose speakers heeft u minder exemplaren nodig dan elk ander speakermerk om in de gehele ruimte een goede weergave en spreiding te hebben van het geluid. Zo bespaart u op uw aanschafkosten!

 

Details maken het verschil
Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil. Met Bose speakers en versterkers haalt u het beste in huis!

Wie gingen u voor