Bose & domotica

Bose automatiseren met domotica = handig, kostenbesparend en ontzorgt

Uw Bose speakers en versterker(s) en de bediening daarvan kan volledig worden opgenomen in een domotica systeem. Centraal aangestuurd vanaf een (touchscreen) bedieningspaneel kunt u uw Bose installatie voorzien van eigen presets en bronkeuze. Zo kunt u bijvoorbeeld het tijdstip waarop de muziek te horen moet zijn, in welke zaal of ruimte, het volume daarvan en de bronkeuze programmeren. Geen gedoe meer met personeel wat steeds aan de knoppen zit! En om energiekosten te besparen wordt het gehele systeem automatisch ’s nachts uitgezet worden en ’s ochtends op het gewenste tijdstip weer aangezet.

Wij zijn erkend KNX partner
Samen met u doorlopen wij al uw wensen en vertalen dat naar de juiste apparatuur en programmeringen. Onze eigen gecertificeerde engineers en installateurs werken met professionele domotica merken zoals Extron, Crestron en Control4 en zij zorgen er voor dat elk detail van uw wensen verwerkt wordt in de aanleg van uw Bose installatie.
Wij kunnen als erkend KNX partner ook uw Bose installatie integreren in een aanwezig KNX systeem of deze voor u aanleggen.

Met domotica heeft u weer tijd voor andere zaken want alles gaat vanzelf…

Stelt u zich eens voor……


De rustige achtergrondmuziek is zachtjes te horen tijdens het ontbijt in het restaurant van 06:00 uur tot 11:30 uur. Daarna wordt door het systeem automatisch loungemuziek gekozen en gaat het volume iets harder. De loungebar schakelt vanaf dan mee en de gast verkwikt zich aan een fris drankje. Om 18:00 uur dimt de verlichting in het restaurant met 20% en hoort men warme jazzmuziek uit de speakers. Tussen 02:00 uur en 06:00 uur schakelt het systeem zichzelf uit voor energiebesparing. De volgende ochtend start alles weer op zoals de dag daarvoor. Een voorbeeld van een geprogrammeerde preset van het restaurant…

Bosedealer.nl is uw beste keus
Daarom bent u bij Bosedealer.nl verzekerd van goed advies, de beste deals, customer care en oplossing voor al uw wensen. Wij komen bij u langs en gaan samen met u het traject van uw aankoop in. Persoonlijk en enthousiast, wij willen dat u tevreden bent en jarenlang onbezorgd geniet van uw aanschaf.
En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met uw apparatuur? Dan heeft Bose een garantie tot wel 5 jaar op vaste installatie producten.

Heeft u interesse laat het ons dan weten. Klikt u op de naastgelegen button of bel ons op 0255-521680.