Maatschappelijk verantwoord ondernemen
heeft ook onze aandacht…

Bosedealer.nl heeft aandacht voor mens en milieu en wil daar ook iets voor betekenen.
Daarom doneren we geld vanuit ons hoofdkantoor J.P. Audio Visueel BV naar 2 belangrijke organisaties die een positieve invloed hebben op ons welzijn en de wereld waarin we leven, Hersenstichting Nederland en het Wereld Natuur Fonds.

“Ikzelf ben muzikant en beleef in het maken daarvan veel plezier. Het is zo ontzettend knap wat onze hersenen verwerken als we muziek maken en ernaar luisteren. De bevlogen hoogleraar Erik Scherder weet zo aanstekelijk en helder te vertellen hoe fantastisch ons brein functioneert. Lopen, iets oppakken, eten, praten, muziek maken, luisteren, bewegen enzovoorts…, het lijkt zo vanzelfsprekend maar dat is het niet. Daarom steunen wij Hersenstichting Nederland zodat zij alles op alles kunnen zetten om gezonde hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en betere zorg voor hersenpatiënten te krijgen.”
Peter Wezenbeek, eigenaar J.P. Audio Visueel BV.

Het Wereld Natuur Fonds beschermt o.a. bedreigde diersoorten, beschermt hun leefgebieden en zorgt voor bescherming van natuurgebieden. Om de wereld door te geven aan de volgende generaties moeten wij ervoor zorgen dat we deze in een zo goed mogelijke ‘natuurlijke’ staat houden. De bescherming van dier en natuur heeft ons hart en wij willen er dan ook aan bijdragen door sponsor en donateur te zijn van het Wereld Natuur Fonds.”
Rebecca Wezenbeek, eigenaar J.P. Audio Visueel BV.

Circulaire en energiezuinige producten, het milieu en aandacht voor mens en dier zijn vandaag de dag zeer belangrijke kernwaarden in onze samenleving. Samen met Bose en onze leveranciers streven we naar de beste producten en toepassingen om hieraan te voldoen. Wij kunnen u dan ook verzekeren dat u bij uw aanschaf van Bose producten een bijdrage levert aan deze kernwaarden.

Uw voordelen bij de aanschaf van Bose producten:

Wereldwijd meest verkochte merk aan hotels, horeca, winkels etc

Duurzame en innovatieve producten

Het beste geluid voor uw situatie

Tot wel 5 jaar garantie op vaste installatie

Minder speakers nodig dan concurrerende merken

Weinig onderhoud nodig en zeer lange levensduur

 Ongeëvenaarde aftersales en de beste klantenservice

Wij zien er naar uit u te mogen begroeten als nieuwe relatie en tevreden gebruiker van Bose producten en toepassingen. Als u nog meer info wenst te ontvangen of als u iemand van ons persoonlijk wilt spreken dan kunt u ons bereiken op tel: 0255-521680 of klikt u op de button en ik neem contact met u op.

Met een vriendelijke groet, Benjamin Hollenberg (senior accountmanager)

Wie gingen u voor?